Ben ik gokverslaafd?

Twijfel je soms of je last hebt van een gokverslaving? Met behulp van onze zelftest krijg je hier een antwoord op. Beantwoord jij meer dan vier vragen met een ‘ja’? Dan ben je gokverslaafd of loop je een verhoogd risico op een gokverslaving. Het is dan tijd voor actie. 

Bij een acuut geval of zware verslaving zou je kunnen kiezen voor een dagbehandeling van 3 weken bij Hervitas, de enige verslavingskliniek die zich alleen richt op game- en gokverslaving en waarmee Gokverslavingshulponline nauw samenwerkt. Ben je nog niet zover en wil je het eerst zelf proberen ben je hier aan het juiste adres. Middels een zeer uitgebreid zelfhulp programma ga je zelf aan de slag om je probleem aan te pakken. Extra hulp van specialisten is bij te boeken/aan te vragen.

Gevolgen van een gokverslaving

Vaak heeft je omgeving eerder door dat je problemen met gokken hebt dan jijzelf. Het is dan ook een grote stap om dit toe te geven. Het probleem bagatelliseren of ontkennen is een van de kenmerken van een gokverslaving. Ondertussen lopen je schulden op, begin je steeds vaker te liegen tegen mensen in je omgeving en kom je in een isolement terecht. Ruzie, eenzaamheid, het verlies van je baan of relatie; het zijn allemaal mogelijke gevolgen van een gokverslaving.

Effectieve behandeling voor probleem gokkers

Gokverslavingshulponline heeft een zeer uitgekiend en bewezen methode om jouw gokprobleem aan te pakken. Dit vereist echter wel een sterke intrinsieke motivatie en doorzettingsvermogen. Dit online hulpprogramma vereist dicipline.

Hoe helpen wij jou van je gokverslaving af?

Om aan de slag te gaan maak je een account bij ons aan. Na ontvangst van de betaling krijg je toegang tot onze zelfhulp omgeving. Deze omgeving bestaat uit twaalf modules (hoofdstukken) met tekst, presentaties, uitleg, vragen en opdrachten. Of uit een deel van de modules (deelprogramma). Pas als een module volledig is afgerond kan je verder met de volgende.

Naast het aanleren van coping stijlen en cognitieve gedragstherapie ga je op zoek naar de oorzaak van het gokken. Waarom heb jij het zo nodig om af en toe te gokken? Wat is de onderliggende problematiek?